Dette er våre billettalternativer!

Vi har flere billettalternativer til festivalen, og vi har selvsagt tenkt på alles behov! For noen passer det helt utmerket med ståplasser nærmest scenen – mens for andre er det deilig å kunne ha et reservert bord under hele kvelden (og attpåtil få med en drikke, og deilig spekemattallerken). Dette er billettalternativene våre:

FESTIVALPASS
Hvis du vil sikre deg inngang for hele helga med en eneste gang – lønner det seg å kjøpe festivalpasset! Dette inneholder konserter for begge dagene!

Festivalpasset koster 798,- og kan bestilles her!

Ordinære billetter
Disse billettene gjelder for én av dagene, og de inneholder en rekke fantastiske – helt råe konserter! Med disse billettene kan du vandre rundt, kjøpe noe digg mat, og danse foran scenen! 

Ordinære billetter koster 495,- ved forhåndsbestilling, og 595,- i døra!

Forhåndskjøp ordinære billetter her! 

EARLYBIRD-BILLETTER
De 400 første forhåndsbestilte billettene får nummererte sitteplasser foran scenen, så hvis dere ønsker dette gjelder det å skynde seg folkens!

Earlybirdbilletter har vanlige priser; 495,- per kveld eller 798,- for festivalpass!

Forhåndskjøp EARLYBIRD-BILLETTER her!

VIP-BILLETTER
Med VIP-billetter får dere reserverte sitteplasser under telt, én drikke og mat! Tenk dere det a folkens. Kunne ha din egen plass igjennom hele kvelden (UNDER TELT), og få med både mat og drikke! Et supert alternativ for bedriften, eller vennegjengen som vil ha en absolutt magisk kveld sammen!

VIP-billetter koster 798,- per stk!

VIP-billetter bestiller du her!

Grupperabatt
Hvis dere er 10, eller flere gis det grupperabatt på 10%. Dette kan bestilles her – eller ved å kontakte Sladana ved Ælvespeilet – eller Christine direkte!

E-post: sladana@elvespeilet.no
Telefon: 93228068/35535323 

E-post: christine@porsgrunnsfestivalen.no
Telefon: 40 64 99 78

Vi gleder oss til å se deg i Porsgrunn 9-11 juni!