Uke 15

aleksanderwalmannpr2015jpg

Ikke bare har Aleksander en helt nydelig stemme, han har også en sjarm og ekthet ved seg som det ikke går an til å overse.  - At jeg får lov til å dele musikken min med så utrolig mange, er en drøm som har gått i oppfyllelse! Det er utrolig moro!, sier Aleksander Walmann - som kommer på Porsgrunnsfestivalen den 10 juni.

Tekst: Christine Gullerud Larsen 

Han har en historie som de siste årene brått har tatt helt av – og ydmykheten hans er til å ta og føle på. – Tusen takk, dette var utrolig moro! sier Aleksander når jeg gratulerer han med seieren sammen med Jowst i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Jeg (som også har hatt en drøm om å bli rockestjerne) kan såklart ikke annet enn å følge opp med hvor sykt gøy jeg syns det er. 

– Men Aleksander, hvordan startet dette med musikken og deg? 

- Vet du. Jeg er oppvokst med en mormor, og morfar som hele tiden har spilt for oss - og alle har sunget sammen. Det tror jeg har gjort at jeg har blitt sinnsykt glad i musikk allerede fra jeg var veldig liten, sier Aleksander. Det var først da Aleksander bestemte seg for at han ville vise seg for et litt større publikum , og meldte seg på The Voice i 2012 – at det tok av. The Voice ble en åpning for Aleksander. – Og nå sitter jeg i Amsterdam og skal spille for flere tusen mennesker allerede i morgen! Det er helt sykt! 

-       Vi gleder oss utrolig mye til du kommer til oss på Porsgrunnsfestivalen! Hva kan vi forvente av deg hos oss den 10 juni? 

- Det blir veldig dansbar musikk, og bare egen musikk! Dere kan absolutt forvente god stemning! 

Bare følelsen av at Aleksander kommer til oss; en artist som virkelig er up and coming om dagene – burde få ethvert Grenlandsmenneske ut på Rådhusplassen den 10 juni. Om ti år kan vi alle si at vi så Aleksander Walmann i den fasen han virkelig tok av og ble et nytt verdensidol. Jeg er såklart spent på hva slags planer Aleksander har fremover med musikken. 

- Hva skjer nå i nærmeste fremtid da? 

-       Det vil komme mye ny musikk av meg som Aleksander Walmann, men vi holder også på med en oppfølgersingel til Grab The Moment som kommer litt etter Eurovision. Det kommer til å skje mye gøy fremover altså! 

Ikke gå glipp av Aleksander Walmann på Porsgrunnsfestivalen den 10 juni på Rådhusplassen!

Kjøp billett her!