Uke 16

pressejpg

Teo T, eller Thomas Nordin som han egentlig heter - imponerte ikke kompisene sine da han gikk fra hip hop til dancemusikk med gruppa Solid Base. Men det var før de så hvor stort Solid Base skulle bli!

Tekst: Christine Gullerud Larsen

90-tallets største hits

Solid Base var så stort på 90-tallet at de tok første plass på hitlistene i Japan. Med hiter som ”Mirror, Mirror” og ”This is how we do it” skapte de også masse partyfaktor i Skandinavia, og resten av verden. Mang en person husker nok godt hvordan disse låtene EIDE alle diskoteker sene lørdagsnetter i 1998.

Solid Base før og nå!

For Teo T som har vært med hele veien var det nettopp dancemusikken med Solid Base som gjorde at han kom seg ut av gjengmiljøene. Selv om kompisene ikke var imponert, hjalp det han mye i hans eget liv. – Solid Base har betydd utrolig mye for meg på den måten. Jeg ble voksen, sier han.

Nå har Solid Base med seg vokalist Camilla Henningsen. Hun, og Teo T har kjent hverandre lenge – og det syns han er veldig fint. – Jeg har så utrolig lyst til at Camilla skal få oppleve det å komme seg ut i verden. Det vil jeg få til med Solid Base nå!

Sprø opplevelser fra Japan

Jeg er nysgjerrig på hva slags sprøe konsertopplevelser han har hatt med Solid Base. Han kan fortelle at de sprøeste opplevelsene skjedde på TV-show fra Japan. – Det sprøeste var nok når de japanske jentene spurte om jeg ville touche their boobs. Det er ganske sykt! Ha ha. Livet i Solid Base er derimot ikke like hardt nå – slik som det en gang var.

–     Vi reiste utrolig mye! Nå er det mye mer slik vi selv vil! Og det syns jeg er veldig kult! , sier han. Teo T har en utrolig varme ved seg. Når jeg spør han om hva vi kan forvente av han på Porsgrunnsfestivalen sier han:

- DET BLIR GLEDE. Det blir JÄTTEKUL! Jeg håper det blir skikkelig bra stemning! 

Kom og opplev Solid Base på Porsgrunnsfestivalen 9 juni!
Kjøp billetter her!