CAROLINE BONNETCaroline Bonnet er sanger og låtskriver fra Porsgrunn, som i mange år har vært å se på ulike små og store scener. Og har med dette bygd et rykte som en solid live-artist. De ​​siste årene har hun stadig blitt mer opptatt med skriving av sitt eget materiale.

Dette har medført at hun i blant annet Oslo har servert sjelfull soulinspirert musikk med sitt band. Hun har vært å se på scener som bl. a Stopp Pressen, Vanguard og Skuret. Med ærlighet, vakker stemme og et proper band, har Caroline allerede gjort seg bemerket både innenfor, og ikke minst, utenfor Oslos grenser. I august 2015, vant hun Talentiaden i Grenland, som medførte at hun ble signert med et Porsgrunnsbasert plateselskap; BloB Records. Hennes første soloskive kommer våren 2017.

Musikken Caroline lager kan defineres som soul- og funkinspirert pop, med et snev av nordisk melankoli i seg. Artister som Koko Taylor, Aretha Franklin og Melody Garlot er blant hennes musikalske inspirasjonskilder, for å nevne noen.

Internasjonalt blod blandet med nordisk mørke, har ledet Caroline Bonnet å utvikle sin egen interessante og distinkte lyd. Hennes lidenskap for reise og kultur har også vært med på å farge hennes inspirasjon og skrivestil.


Denne kvelden lover Caroline 80-talls låter, fra  storheter som Prince, Eurythmics og Lionel Richie med mer!